Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Днес Граждански клуб ЛИПА и приятели дариха на Общинска болница за лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания Стара Загора така необходимите им предпазни средства - предпазни костюми за многократна употреба, тип „скафандър“, предпазни очила и лицеви маски със защита FFP2.

 

dar2 01 04 20

„Благодарим Ви много! В този момент на извънредно положение във връзка епидемиологичната обстановка, предпазните средства са ни жизнено необходими. С тях, работещите тук медици ще са по-спокойни и уверени“, каза д-р Светлан Михайлов. Представители на клуба, заедно с д-р Камелия Харачерова обсъдиха от какво друго имат необходимост медицинския персонал, които обслужват освен острите белодробни заболявания и всички случаи на туберкулоза в областта. Те ще бъдат следващото звено, което ще поеме лечението на заразените с коронавирус и трябва да бъдат защитени. Оказа се, че освен работни костюми за многократна употреба са необходими и предпазни работни костюми за еднократна употреба.

 

dar1 01 04 20

 

Дарителската кампания на Граждански клуб ЛИПА и приятели продължава. 

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?