Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Спортния клуб по лека атлетика „Берое“ и Граждански клуб „Липа“ организират истински спортен празник за Деня на детето 1 юни на откритата лекоатлетическа писта на стадион „Берое“. В него ще се включат 154 деца от 1 до 4 клас, които тренират в клуба. Те ще бъдат разделени в две възрастови групи – от 1 и 2 клас и от 3 и 4 клас.

 

5501 s

„Това ще бъде вътрешно състезание, което ще започне в 17,20 ч. и ще приключи в 20.00 часа на 1 юни“, каза членът на УС на СКЛА „Берое“ Емилия Драгиева. Децата от 1 и 2 клас ще бягат в серии по 50, 60 и 200 метра с финал по време и ще направят щафетна игра.
Батковците и каките от 3 и 4 клас ще направят щафетни игри и ще бягат на 400 метра. Събитието се провежда под мотото „Детски олимпийски надежди“ и се осъществява с подкрепата на Граждански клуб „Липа“. Всички 154 участници в състезанието ще получат медали.

Отделно ще бъдат наградени с медали и класиралите се на първо, второ и трето място. Всяко дете ще получи и торбичка с лакомства и
фланелка с логото на СКЛА „Берое“.

В Спортния клуб по лека атлетика „Берое“ в момента тренират общо 240 деца, като 180 от тях са на възраст от 1 до 4 клас. Най-малките атлети са на 6-годишна възраст. Клубът пази традициите на Стара Загора като град на леката атлетика, който ражда шампиони.
На 1 юни в 17.20 часа заповядайте на стадион „Берое“, за да аплодирате бъдещите шампиони на Стара Загора.

Входът е свободен.

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?