Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

На празника Рождество Христово, Граждански клуб ЛИПА направи традиционното си дарение за хората в затруднено положение при храм Св. Паисий Хилендарски в старозагорския кв. Зора. Членове на клуба донесоха хранителни продукти, включващи вино, олио, боб, ориз, леща, макарони, месни консерви, сладки и мед, както и продукти за социалната кухня при храма с голяма коледна пуйка. За благородния жест, помогнаха с дарения Холдинг Загора, Винарска изба Рогошев, фирма Стокси, членове и приятели на клуба.

И тази година Граждански клуб ЛИПА направи още нещо полезно за храм Св. Паисий Хилендарски. Съвместно с Ротари клуб Стара Загора - Берое, беше изграден голям навес за събития на открито, който също е коледен подарък за храма. Да припомним,че миналата година, за Коледа, ЛИПА инсталира фасадното ефектно енергоспестяващо осветление на храма, което коренно промени и облика на района.

Отец Йордан Карагеоргиев, храмов предстоятел, с топли думи отново благодари на членовете и приятелите на Граждански клуб ЛИПА за всичко, което правят от много години за храма и за миряните към него и ги благослови.

Честито Рождество Христово!

С пожелание за светли Новогодишни празници, здрава, по-добра и благодатна 2022 Година!

 

xm1

 

xm2

 

xm3

 

xm4

 

xm6

 

xm7

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?